Find den perfekte crosstrainer

Nettofitness.dk

Nettofitness.dk er en del af det digitale mediehus, Candyfloss Collective, der er en dansk virksomhed med base i Gentofte.

Dette betyder også at Nettofitness.dk er et reklamefinansieret medie, som med andre ord kan forklares med, at når du klikker på et link og dermed køber produktet hos en af deres mange samarbejdspartnere, så kan de tjene lidt og på den måde er du med til at støtte deres arbejde.

Eksperterne der står for at teste og dermed udvælge de bedste produkter er begge passionerede profesionelle. 

Anders T har en baggrund inden for professionel personlig træning. Han træner klienter 5-7 dage om ugen og udover dette træner han også gerne selv på egen hånd 4-5 gange om ugen.

Casper er det man kan kalde en selvudnævnt sportsfreak der dyrker en hel del motion. Dette afspejler sig også i den trampolin han har hjemme i haven, som er til stor glæde for hele familien.

Alt dette betyder altså også, at du kan være garanteret, at udstyret du finder hos Nettofitness.dk er blevet afprøvet og godkendt af eksperter indenfor området. Og ét fantastisk eksempel på netop dette, finder du i nedenstående afsnit.

XTERRA Free Style 3.9E crosstrainer

Her finder du en helt igennem kraftig og robust crosstrainer, med en egenvægt på 70 kg.

Modellen har et svinghjul, som er placeret forrest på den, hvilket giver et ellipseformet tråd, når man motionerer på crosstraineren. Denne tråd er kendt for, at være det tætteste man overhovedet kan komme på en almindelig løbebevægelse, hvilket naturligvis er en kæmpe fordel for dig, der ønsker at gøre oplevelsen så realistisk som overhovedet muligt.

Crosstraineren har 15 forskellige indbyggede programmer, der dermed giver dig rig mulighed for at skabe variation i din træning. Alle disse forskellige niveauer betyder, at du er garanteret en oplevelse på crosstraineren der giver dig udfordring, når du ønsker det. Selve computeren i maskinen er super nem at anvende og har et fint LCD display i farver.

På grund af den lange skriftlængde du finder i forbindelse med denne maskine, har den ekstra bløde og naturlige bevægelser, som på denne måde sørger for, at give motion for hele kroppen og tilmed en effektiv træningssession.

Er du også blevet klar, til at investere i et fantastisk motionsredskab? Tænker du, at du er klar til at gøre noget godt for din krop? Så er alt du skal gøre at følge dette link Xterra Free Style crosstrainer.

Leave a comment