Tag et kursus i mindfullness

Mindfullness – få de rigtige værktøjer til et bedre sind 

2021 er året, hvor vi burde arbejde mere med os selv. Særligt efter en lang coronatid, hvor nogle måske føler afsavn, ensomhed og tankerne fylder mere end nogensinde. Så Hvorfor ikke bruge 2021 på at blive klogere på sig selv?

Med et Kursus i Mindfulness kan du starte ud med at hjælpe dig selv. Man behøver ikke at leve et travlt hverdagsliv, for at have brug for at slappe af. Vidste du at vi har omkring 60.000 tanker i løbet af en dag? Det er enormt mange og hvad der ikke er sjovt, er hvis det er tanker der ikke gavner dig. 

Du får her 8 gode råd til mere nærvær og ro i hverdagen

Det behøver ikke være besværligt, lidt er bedre end ingenting. Start i de små og byg op derfra. 

  1.  Køb vitaminpiller, måske bare en multivitamin og D vitamin. Det kan være sundt at supplere sin kost med disse to tilskud her i Danmark. Tal altid med lægen først, men det kan være en god idé for nogle at supplere med. 
  2. Sov minimum 8 timer. Søvn er undervurderet i forhold til vores restitutionsevne og at være veludhvilet er et must for vores koncentration, immunforsvar og andre processer i kroppen. Du har brug for din søvn. 
  3. Spis nok og varieret. Med masser af grøntsager får du en bedre fordøjelse. Vores fordøjelse påvirker også tarmsystemet og dermed også vores hjerne.  få godt med kostfibre og at spise sundt og varieret. 
  4. Motion er vigtigt. Løb eller gå en tur. Få ro i hovedet og giver klarhed i hovedet til dagens opgaver. 
  5. Giv og få kærlighed. Det er godt få sjælen. Kram dem som du holder af.
  6. Skriv ting ned. Få alt ned på papir, så er det nemmere at skabe et overblik over tanker, ting der skal nås og meget mere. 
  7. Tag en powernap. Tag dybe dybvejrtrækninger. Det hjælper særligt hvis man føler sig presset i en situation eller mod nervøsitet. 
  8. Prøv med noget mindfullness gennem et kursus eller via en app. Du kan få din telefon om at minde dig om dagens meditation gennem de forskellige apps der i dag findes. 

Kursus i Mindfulness

Med et kursus i Mindfullness, finder du redskaber til at lære at leve i nuet. Det er godt til alle, men særligt også hvis du døjer med stress, angst, depression, ensomhed eller andet, hvor tankerne fylder mere end de bør. 

Du kan læse videre i artiklen Hvordan kan mindfulness hjælpe dig?.

Leave a comment