Har du hørt om en pantelåner?

Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har brug for penge lige nu og her. Måske er du registreret som dårlig betaler, og har svært ved at låne penge, eller måske ønsker du ikke at optage udnødvendig gæld. Uagtet hvad din situation er, så er der altså en løsning til dig, som har brug for en hurtig udbetaling med det samme. 

Men hvordan virker det så? Det vil vi prøve at forklare dig her, for hvad er alternativerne egentlig i forhold til at optage lån? Det er faktisk en rigtig smart løsning, som man burde kigge efter, hvis ikke ønsker at optage gæld, eller man er registreret som dårlig betaler. Du kan faktisk pantsætte dine værdigenstande, og stille dem som en sikkerhed, når du har brug for en hurtig udbetaling. 

Værdigenstande du kan indlevere

Hvilke værdigenstande kan du så indlevere?

Der er mange muligheder, og du er højst sandsynligt indehaver af nogle af værdigenstandene. 

Du har mulighed for at indlevere værdigenstande som:

  • Køretøjer: Biler, veteranbiler motorcykler og cykler
  • Smykker
  • Ure
  • Designertasker
  • Kunst
  • Elektronik
  • Møbler og lamper
  • Og andet, som har en høj værdi

Salg med tilbagekøbsret

Hvis du ligger inde med nogle værdifulde genstande, kan det være meget nyttigt at veksle dem til nogle kontanter nu og her – istedet for at skulle optage et lån. Dette kan gøres gennem salg med tilbagekøsret eller bare helt almindeligt salg, som vi kender det. Hvordan du ønsker at gøre det, er helt op til dig. Salg og salg med tilbagekøbsret har deres fordele og ulemper, og det bedste valg kommer ofte ned på dine personlige følelser omkring det, du sælger, værdien af varen og den hastighed, du har brug for pengene. Det er altså muligt at benytte sig af afhentning af pantsat.dk.

Din sikkherhed

Pantsat er din sikkerhed, og du kan være helt rolig. Som en ekstra service tilbyder pantsat at hente dine værdigenstande, så du er fri for at skulle sende dine værdigenstand med posten. 

Hos pantsat får du dine penge samme dag. Når man pantsætter en genstand så modtager man pengene med en straksoverførsel eller kontant.
Det er let og simpelt – et pantelån er udelukkende er baseret på den værdi, din genstand har, og ikke på dine indtægter, udgifter eller kredithistorie, kan alle få en udbetaling hos pantsat. 

Der bliver værnet om diskretionen. Når man benytter sig af pantsat foregår det med fuld diskretion. De tilbyder at hente genstande hos kunder med særligt værdifulde genstande, eller lukke butikken ned, hvis man ønsker det. De opbevarer selvfølgelig også alle dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Leave a comment