Optimer dit CV med Candeno

Dit CV skal opdateres mange gange i løbet af din karriere, og hver gang kan du ende med at bruge tid på at skulle ændre i dit layout til dit CV. Hos Candeno tilbydes en platform, hvor du nemt, hurtigt og simpelt kan vælge templates, altså skabeloner, til dit CV, så du blot skal koncentrere dig om at skrive teksten. Gå ind på Candeno og se mere, eller læs med her, hvor vi præsenterer hvad Candenos platform kan tilbyde dig!

CV-builder værktøj

Med en konto hos Candeno får du adgang til en et CV-builder værktøj, som er en online template til at opbygge dit CV, så du nemt, hurtigt og overskueligt kan bygge et professionelt CV op med alle dine informationer. Disse templates kan modificeres efter dine behov, så du får et CV eller en ansøgning som afspejler dig og dine færdigheder.

Online hjælp 

Derudover får du hos Candeno også adgang til professionel rådgivning gennem blandt andet en online chat, så hvis du skulle gå i stå eller mangle inspiration mens du er i gang med dit CV eller din ansøgning, så sidder deres rådgivere klar til at hjælpe dig videre. Der har en svartid på blot fem minutter, så du hurtigt kan komme i forbindelse med feedback eller ved spørgsmål.

Mulighed for tilvalg

Med en konto hos Candeno kan du tilkøbe en lang række services, som hurtigere kan få dig i job. Du kan blandt andet få din egen skribent, som kan sætte prikket over i’et på dit jobsøgningsmateriale. Derudover tilbyder de både tekstforfattere, korrekturlæsere og professionelle grafiske designere, som alle kan tilkøbes, så du kan optimere dit CV og din ansøgning til det fuldeste. Du får også adgang til en online job databse, som er en overskuelig platform hvor du kan søge jobs direkte.  

Adgang til en overskuelig jobportal

Hos Candeno får du adgang til en online job databse, som er en overskuelig platform hvor du kan søge jobs direkte. Denne opererer sammen med resten af platformen, så når du har lavet et CV eller en ansøgning via Candeno bliver denne tilknyttet din profil, når du søger jobs. Med mulighed for at filtrere på job portalen kan du hurtigt og overskueligt finde dit næste drømmejob. 

Så gå ind på deres hjemmeside Candeno og se dine muligheder for smarte online værktøjer. De første syv dage på platformen er gratis, så kom i gang med at prøve platformen af allerede i dag!

Leave a comment