Lån til dit drømmeur hos Swisstime

Har du altid drømt om at investere i et godt, solidt og smukt urhåndværk? Et af dem, der holder forevigt, som aldrig går af mode, uanset om du bærer det som 30 eller 80 årig? Ét der aldrig falder i værdi, og som bare bliver smukkere med tiden i takt med, det bliver brugt og får en historie, patina, kærlighed og liv i sig. Et ur, der er mere værd end prisen på det, da det ikke er noget, man kan prissætte på den måde. Et mærkeur kan ikke prissættes på den måde. Det lyder måske af mange penge, hvis man bruger i omegnen af 60.000 kroner (eller mere) på et ur, men det er ikke bare et ur. 

Det kan være en dyr og stor udskrivning, inden tvivl om det. Men der er heldigvis håb forude, Swisstime har nemlig gjort det det nemt fir dig. Lån til køb af ur hos Swisstime, lige præcis dét ur, der passer til dig og dine ønsker. 

 

Gør drømmen til virkelighed

Der er råd for dig, der gerne vil gøre drømmen til virkelighed og ikke længere kun drømme. Swisstime mener, at alle bør have den mulighed at erhverve sig det ur, de drømmer om, og det hjælper de heldigvis med. Du kan nemlig få en finansieringsaftale, når du køber dit ur, og du kan få én, der passer lige netop din økonomi, hvad end du har et højt eller lavt rådighedsbeløb per måned. 

Der er mange, der er parate til at betale for drømmeuret, men der er også mange, der ikke har mulighed for at gøre det kontakt – og det er nok de fleste, der er på den vogn, medmindre man har sparet op gennem halvdelen af sit liv. Hvad end du har kastet til kærlighed på et Rolex, Omega, Betiling eller Tag Heuer ur, så kan du få hjælp med finansieringen af Swisstime, og det gælder både, hvis du vil købe et nyt eller brugt ur. 

Du kan låne helt op til 250.000 kroner, og du kan betale det tilbage over den tidsperiode, der passer dig – helt op til 250 måneder. Det betyder altås, at du kan låne præcis, på den måde, der passer din økonomi bedst. Det er basislånet, der her er tale om. Det andet lån, er et rentefrit lån, hvor du kan tilbagebetale over 12 eller 23 måneder, og som navnet antyder, er det naturligvis rentefrit. Tjek hvilken mulighed, der passer allerbedst til din økonomi, og så har du snart råd til drømmeuret.