Forår betyder lunere temperaturer og mindre tøj på

Forestil dig din kæreste, partner eller ’ven med fordele’ foreslår, at I mødes i den nærliggende park en lun sommeraften efter fyraften. Han/hun tager et tæppe, tapenade og trøfler med og du tager en flaske kølig hvidvin med og tænker over, at det faktisk er en god idé at mødes ude i det fri, når nu vejret tillader det. I mødes i parken, hyggesnakker, griner, pjatter, joker og flirter. Alt er som det plejer at være. Maden bliver spist op, vinen drukket ud og I beslutter jer for at pakke jeres ting og gå ned til havnen og få en sidste night-cap inden I tøffer hjem sammen. I slentrer hen til jeres cykler og hører pludseligt nogle lyde bagved busken. I kigger jer omkring og kan ikke umiddelbart se nogen eller noget, men det lyder som nogle, der træner. I beslutter jer for at stikke hovedet ind i busken, hvor får I øje på en lille lysning, der dukker op bagved. Og dér, lige dér, midt i det hele, ligger der simpelthen et par og dyrker sex. De er nøgne, de nyder og det er 100% planlagt, at de ville dyrke sex i det fri. De er nemlig til Dogging Fun. Sex i det fri. Sex udenfor. Sex hvor man kan være et med naturen. Sex, hvor man kan risikere at blive opdaget, eller sex et sted, hvor man kan nyde hinanden i den friske luft og føle sig et med naturen. Eller betonelementerne. Eller hvad man nu er til. Mere og dogging-fun
Dogging Fun handler om at man ikke vil lade sig begrænse af at dyrke sex inden for, men at man vil ud i det fri og få sig en – kort – hyggestund. Kort fordi det typisk er en kort seance. Medmindre man ligger i sin egen have eller har fundet et frirum et helt øde sted. Hvis man vil udforske Dogging Fun er foråret og sommeren nok det bedste tidspunkt. De lunere temperaturer gør det hele lidt lettere. Og mere behageligt. Det er de færreste, der har lyst til at have klaprende tænder mens de dyrker sex. Eller at hænderne fryser til is. Husk at tal med din partner om det eventuelt kunne være noget for jer, planlæg det i god tid og find så ud af, hvad der tænder jer mest. Måske er det en skov. Måske en strand. Måske naboens have, men husk lige at tjekke om naboen er hjemme først.