Find det rigtige online lån

Der kan være mange gode grunde til at vælge at tage et online lån, frem for at gå i en traditionel bank. Det kan være at du har fået en uventet ekstra regning eller at din bærbar har været udsat for en kop uønsket kaffe og derfor ikke rigtig fungere optimalt længere. Et almindelig banklån tager omkring 2-3 uger og det kan være længe at undvære en computer, som ofte bruges arbejdsmæssigt eller på en uddannelse. Et online kviklån tager typisk kun et par minutter at søge og du har pengene på din konto indenfor kort tid. Du kan finde et Kviklån her.

Hvad er der af krav til et online kviklån

Noget af det der kendetegner online lån, er at det ofte er små beløb der lånes og der er en kort betalingstid. Som regel et par måneder og max. et år. Derfor stilles der også kun ganske få krav til lånetager. Selv hvis du står i RKI kan du låne men så vil der være en betydelig større mængde krav der skal opfyldes.

For at kunne låne skal følgende være opfyldt 

  • Du skal have en mailadresse, da du ellers ikke vil kunne modtage et tilbud fra banken
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
  • Du skal være mindst 18 år og myndig. Der er flere banker der kun vil låne dig penge, hvis du er mere end 18 år
  • Du skal bruge et NemID til at underskive din låneansøgning online

Det er en god ide at søge mere end et lån og derved øge chancen for at få et positivt svar og det gør også at du kan sammenligne de forskellige lån og finde det bedste og billigste tilbud. Du skal især være opmærksom på ÅOP, rentesatsen, betalingsbetingelserne, hvor især muligheden for at tilbagebetale før tiden er vigtigt.

rådgivning ved køb af fast ejendom hos Skovbohjort Advokater i Århus

Husk også at en bank, også en online ban,k er en forretning som alle andre og et tilbud altid er til forhandling. Det kan derfor godt betale sig at være lidt fræk og høre om man kan få bedre betingelser end de første du er blevet tilbudt. Du har intet at tabe og alt at vinde ved at forsøge. Men spørger du ikke får du det slet ikke.