Thai dating – og hvorfor det er smart

Det kan godt være at der er rigtig mange der kigger med et skævt øje til de multikulturelle voksne par, der slingrer ned at Horsens hovedgade en højhellig søndag – men de fleste er også utrygge ved de ting, som de ikke kan forstå.

Der er nemlig et hav af forskellige skønne, praktiske og skøre årsager til, at mænd der har engageret sig i thai dating ofte kommer meget mere rundt i verdenen og selv føler at de har en meget mere spændende eksistens, end de nogensinde har haft. 

Det giver egentligt ret godt mening, når man tænker over det. Mange af disse mænd, der kaster sig ud i noget mere multikulturelt dating har været fanget i usunde og måske kedelige parforhold i mange år og trænger til udskiftet af både kultur, land og målet med parforholdet. Og det kan man virkelig sige at de får, når de engagerer sig i en anden kultur og får lov til at opleve en helt ny måde at være forelsket på. 

Hvis du nogensinde har gået og overvejet, om thai dating (eller en anden type udlandsdating) er dig, kan du finde en lille liste, med et par gode grunde til, at sådan en type dating faktisk er ret smart og utroligt givende for alle de involveret parter.

Nye omgivelser = ny tankegang

Der er enormt mange enlige voksne mænd, som har utroligt svært ved at bryde deres tankemønstre og gamle vaner. Man ser det desværre ofte i småbyerne og det har faktisk været så slemt en årgang, at selv DR nyheder har lavet et indslag om, hvor usundt det er for voksne, at bo og leve alene. 

Her kan nye omgivelser, en helt ny datingscene og en spritny kultur være med til at støve hjernebarken af, og skabe nogle af de nye forbindelser, som kan være med til at give en gladere hverdag hos de der vælger at date sådan. 

Kulturforskelle gør en verdensmand

Når man kaster sig ud i en helt ny kultur, må man også tage nogle helt nye briller på for at ordenligt kunne forstå, hvorfor folk vælger at gøre, som de nu engang gør. Man hører det oftest fra unge gymnasie elever der lige er blevet færdig med studiet, men en tur rundt om kloden eller i en bestemt verdensdel i mange måneder, kan virkelig være med til at ændre synet på ens eget liv, og på hele verdenen i det store hele – og det er en utroligt god ting.