NUPO – bør jeg prøve det til mit vægttab?

Det er ikke altid til at vurdere om et supplement er lavet til ens egne behov og om det måske kunne være vejen frem at prøve det. En NUPO kur kunne godt gå hen og være det der gav dig den ekstra energi og næring, som du havde brug for, for lige at kunne yde det ekstra på arbejde, i skolen eller i fitness lokalet.

NUPO er et supplement der skal tages VED SIDEN AF din normale kost. Jeg kan ikke banke det hårdt nok ind i hjernebarken – ingen bør stoppe med at spise normal og nærende kost, selvom at de kan få alt det de har behov for, igennem en drik. 

Går du og er i tvivl om hvorvidt NUPO er noget du gerne vil prøve, så kan du finde et par grunde herunder, der måske kaster lidt lys over hele supplement situationen.

 1. Definér dit mål med træningen
  Hvis dit eneste mål er at blive den bredeste fyr på håndboldholdet så du kan spille mål til mål i de næste kampe og sikre jer trofæet, så er der ret gode chancer for, at NUPO ikke vil gøre alverden for dig.

  I overført betydning, hvis målet udelukkende er styrke og størrelse, så vil jeg anbefalde helt normal valleprotein og en kreatinkur, utroligt tunge sæt i fitness og håndbold som du plejer – så burde den ged være barberet. 

  Er dit mål til genæld at skabe forudsætningerne for et vedvarende vægttab, hvor kiloerne ikke \’bare\’ kommer tilbage, ligeså snart kuren er ovre, så er NUPO måske noget for dig. Det bør nemlig bruges af folk der søger mod at lave et lavt kalorieunderskud, så de kan tabe sig på naturlig vis i det tempo som deres krop er lavet til. 

  Her er NUPO et helt fantastisk middel der giver dig den mængde energi som du har brug for at præstere, samtidigt med at du får gode proteiner, vitaminer og minteraler også – uden at du bliver bombarderet med kalorier, det er for at sige det på den mest simple måde, en helt utrolig god måde at skabe lean muskelvækst mens du stille og roligt rasler kiloerne af dig. 

  NUPO, enten før, under eller efter din træning, vil give dig de bedste forudsætninger for det du søger – lidt ligesom at en bil ikke kan køre uden benzin, kører kort på literen når der puttes dårlig benzin på og kører længst på literen når den får rigtig kvalitetsbenzin i maskineriet.